Algemeen

 

Bij Run for Fun Zwalm kan men op een sportieve manier, verantwoord en gezond aan beweging doen.

 

Voor de gezamelijke trainingen worden telkens 3 afstanden uitgestippeld, gaande van enkele km’s tot een 14 km. Voor elke training wordt er een ander parcours uitgestippeld. Dit steeds op woensdagavond om 19u30 en zondagvoormiddag om 9u30 met start in ons clublokaal 'Canteclaerhoeve'.

 

Er wordt steeds op een traag tempo en gezamenlijk gestart. Na verloop van tijd wordt er gesplitst in de verschillende afstanden, en per afstand in verschillende snelheden.

 

Het korste parcours wordt iedere woensdag eveneens afgestapt door onze groep wandelaars.

 

Een club met evenveel respect voor allen, ook voor degene die traag de korte afstand lopen.

 

Om dit op een veilige manier te kunnen doen is het nodig de aandacht te vestigen op een paar belangrijke punten : op de weg en zichtbaarheid. Iedereen loopt steeds op eigen verantwoordelijkheid en laat het gezond verstand ten alle tijde zegevieren. De club kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen die zich tijdens de trainingen voordoen.

 

Als lid heeft men de mogelijkheid een degelijke verzekering af te sluiten. Deze beschermt u tijdens deelname aan onze trainingen, maar ook tijdens individuele trainingen (7 dagen op 7) of deelname aan wedstrijden. Zelfs tijdens de verplaatsing van en naar deze organisaties wordt u gedekt door deze verzekering.

 

Er kan in groep worden deelgenomen aan tal van sportieve organisaties en dit steeds op vrijwillige basis. Zowel kleinere wedstrijden (uit de streek), als grotere wedstrijden. Info hierover kan je vinden op de activiteitenkalender.

 

Dankzij onze sponsors kunnen wij u regelmatig een extraatje aanbieden. Hierdoor kunnen we onze leden regelmatig kledij aan zeer voordelige tarieven aanbieden of soms zelfs helemaal gratis.

 

Na de trainingen is er steeds de mogelijkheid tot het nemen van een douche en dit tegen een democratische prijs. Men kan zich steeds omkleden in aparte ruimtes voor dames en heren.

 

In ons clublokaal kan je op adem komen met een dagverse soep, een lekkere kop koffie of een verzorgde pint bier. Bij beter weer kunnen we hiervan genieten op het gezellig tuinterras.

 

Wens je lid te worden van onze club, dan kan dit voor :

  • 20 Euro MET verzekering.
  • 8 Euro ZONDER verzekering, waarbij men schriftelijk bevestigt zelf voor een verzekering te zorgen.

 

Iedereen is dus van harte welkom.

 

 

Terug naar Clubinfo