Clubweekend 4 tot 6 oktober 2024 - Genk

 

 

Het supergeslaagde weekend in Poperinge zindert nog een beetje na en met de vele mooie herinneringen kijken we alweer verder naar een volgende editie. Een sfeerbeeld vind je terug op onze website.

 

Volgend jaar zouden we richting ons eigenste Nationaal Park Hoge Kempen trekken en overnachten in het Zuid Hotel in Genk. Het hotel is gelegen op slechts 3 km van de toegangspoort ‘Kattevennen’, één van de zeven toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen

 

Het hotel beschikt over 30 kamers waarvan we voorlopig 17 kamers hebben gereserveerd.

Onder de 17 kamers hebben we de keuze uit 6 Superior en 11 Comfort kamers. Alle kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van een comfortabele badkamer met walk-in douche, een safe, een TV en koffiefaciliteiten. Meer informatie kan je terugvinden op de website van het hotel: www.hotelzuid.be

 

Het nationale park is het eerste en enige Nationaal Park van België, die uitnodigt om te wandelen tussen het grootste bos- en natuurgebied van Vlaanderen! Donkergroene bossen, weidse heide, spiegelende vennen, geen wonder dat wandelen zo gezond is!

 

There is no Wifi in the Forest

But we promise

A better connetion

 

Genk is een bruisende stad die baadt in het groen, met een diep steenkoolmijn verleden. Genk telt maar liefst drie mijnsites: Zwartberg, Waterschei en Winterslag. De laatste is als C-mine een van de bekendere mijnsites in Limburg. In C-mine, Thor Park en LABIOMISTA zit je bovendien goed voor een portie kunst, cultuur en technologie. Genk is een wereldstad op mensenmaat.

 

Onderstaand pakket werd ons aangeboden door het hotel Zuid:

 

Inhoud halfpension:

  • Overnachting op basis van een tweerpersoonskamer
  • Vrijdag- en zaterdagavond een driegangendiner in Restaurant ZUID
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet

 

Prijssetting per persoon, per dag

  • In een comfort kamer: 105,00 euro
  • In een superior kamer: 125,00 euro
  • Single supplement: 40,00 euro /persoon /dag
  • Verblijfs- en citytax: 4,50 euro /persoon /dag

 

Inclusief: privéparking, afgesloten fietsenstalling met laadpunten, wifi, Nespresso koffie & water op de kamer

 

 

Wil je erbij zijn dan kan je jouw deelname bevestigen door voor woensdag 20 december 2023 een mail te sturen naar Sabine (goossens.sabine@telenet.be) met duidelijke opgave van kamerkeuzen in combinatie met het storten van het voorschot van €125 per persoon op de rekening van “Run For Fun” nr: BE66 9797 8914 7343 waar je de vermelding maakt “Weekend Genk”. Wij bevestigen op 20 december het aantal benodigde kamers en onze optie wordt dan opgegeven.

Snel beslissen is dus opnieuw de boodschap, de eersten kunnen kiezen uit de verschillende type kamers. Bovendien kunnen we na het vervallen van de optie niet langer garanderen dat we nog een kamer voor jullie kunnen bemachtigen. Ook mochten we meer kamers nodig hebben is het belangrijk dat we dit zo snel mogelijk te weten komen, zodat we onze optie kunnen verhogen.

 

PS: Namens het bestuur willen wij Leslie alvast hartelijk danken om gehoor te geven aan onze oproep en het organiseren van onze clubuitstap voor het komende jaar op zich te nemen.

 


Maak jouw eigen website met JouwWeb