Op zaterdag 20 april zal er een quiz plaatsvinden.

 

in de Canteclaer - Start 19u00

 

Heb je zin om in plaats van je benen eens je hersenen aan het werk te zetten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou.

 

Wij organiseren op zaterdag 21 april een QUIZ. Deze quiz is gericht naar zowel jongeren als ouderen, dus iedereen kan deelnemen!

 

Inschrijven kan met een ploeg van maximaal 4 personen waarvan minstens 1 persoon lid is van de club. Lukt het niet een ploeg samen te stellen, maar wil je wel deelnemen aan deze quiz, dit kan. Schrijf jezelf in met vermelding dat je geen ploeg hebt. Wij groeperen deze inschrijvingen met als doel een extra ploeg te creëren. En uiteraard zorgen we voor een passende prijs voor de ploegen met de meeste punten.

 

Om je in te schrijven volstaat het een mail te sturen met in het onderwerp QUIZ naar liesbet.mulkens@gmail.com met goossens.sabine@telenet.be in CC. Inschrijving is gratis. In de mail vermeld je dan de namen van de deelnemers en uiteraard de naam die je aan je ploeg wenst te geven. Inschrijven kan tot woensdag 10 april.

 

Jouw inschrijving is pas genoteerd als je een bevestiging van Liesbet ontvangt. Krijg je deze bevestiging niet dan is er misschien iets mis gelopen en spreek je best Liesbet of iemand van het bestuur aan.

 

Deze quiz zal doorgaan in de Canteclaer. We starten met de quiz om 19 uur.

 

Wij danken alvast Liesbet zeer hard voor het organiseren van deze avond.

 


Maak jouw eigen website met JouwWeb