4 JUNI - viering 20 jaar Run for Fun Zwalm

 

 

Ja, dit jaar bestaat onze club 20 jaar!

Dit kunnen we niet zomaar laten voorbijgaan…

 

Op zondag 4 juni verzamelen we aan de kerk in Beerlegem om er STIPT om 13u30 te vertrekken voor een wandeling van ca. 9 km (er is een mogelijkheid tot inkorten van dit parcours). Tijdens deze wandeling voorzien we een stop met een pannenkoek en een consummatie.

Nadien begeven we ons allen naar het parochiaal centrum “De Zwaluw” waar we jullie uitnodigen voor een receptie.

Omstreeks 18u30 willen we aan tafel gaan om jullie te trakteren met een “Chasse Patat Diner”.

 

Dit alles willen we onze leden gratis aanbieden. Aan partners vragen we een bijdrage van 25 €. De clubkas zal ook voor hen een deel van deze kost op zijn rekening nemen. Ex-leden betalen voor deze activiteit een bijdrage van 40 € per persoon.

 

Wat kan je verwachten in het “Chasse Patat Diner”?

Een Hasselback aardappel met homemade kaassaus, lente-ui en bacon met gemarineerde kippendijfilets, baked beans en frisse koolsla.

Eventuele aandachtspunten betreffende allergieën kan je samen met jouw inschrijving melden.

 

Daar we zowel voor de pannenkoek als voor het diner het aantal personen moeten doorgeven vragen we je wel om uw deelname te bevestigen ten laatste op woensdag 17 mei, en dit door per mail in te schrijven naar Johan - jo.vandenberge@telenet.be met vermelding van de aanwezigen.

Eventuele bijdragen (voor partners en niet leden) dienen gestort te worden op de rekening BE66 9797 8914 7343 op naam van Run for Fun Zwalm met vermelding van “naam van de betreffende inschrijving”.