Clubweekend 20 tot 22 oktober

 

 

We zijn nog aan het nagenieten van een schitterend weekendje Valkenburg en we kunnen alweer uitkijken naar de volgende editie, die gepland is van vrijdag 20 tot zondag 22 oktober 2023.

 

Voor het verblijf is de keuze gevallen op hotel Amfora in Poperinge: een charmant driesterrenhotel, centraal gelegen op de Grote Markt, en dus een prima uitvalsbasis om deze mooie streek verder te verkennen.

Er zijn enkele bossen en natuurgebieden in de onmiddellijke nabijheid die we kunnen verkennen, maar de Westhoek biedt uiteraard nog veel meer andere mogelijkheden! Tips, suggesties en verzoekjes kunnen altijd doorgespeeld worden aan Annelies, die dit jaar aangeboden heeft voor de organisatie in te staan.

 

Het hotel beschikt over 15 kamers die wij allemaal in optie hebben genomen, en dit tot eind januari 2023.

 

Het gaat concreet om 4 standaardkamers, 6 comfort kamers en 5 gastenkamers. De standaard- en comfortkamers bevinden zich in het hotel zelf – het gastenverblijf is een annex van het hotel, gelegen op 1 minuut wandelafstand. Alle informatie over het hotel, de kamers en andere faciliteiten vinden jullie terug op de website van het hotel: www.hotelamfora.be.

 

Naar goede gewoonte zal ook dit jaar weer gewerkt worden met het systeem van de datum van overschrijving van het voorschot voor de volgorde van reservering/inschrijving. Snel beslissen is dus opnieuw de boodschap – na het vervallen van de optie, kunnen wij niet garanderen dat wij nog een kamer voor jullie kunnen bemachtigen.

 

Het hotel biedt ons volgend pakket (op tweepersoonsbasis) aan:

 

 

Welkomstdrankje

 

2 Overnachtingen in standaard kamer

inclusief uitgebreid ontbijt

 

2 x 3 - gangenmenu 'Amfora' p.p., exclusief dranken

 

(wachtbordje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

 

Prijzen 2023: € 220 p.p. in standaardkamer --- dubbele kamer single use  + € 15 per nacht Upgrade mogelijk naar comfort kamer of gastenkamer mits supplement van € 5 p.p./nacht excl. city tax van € 1,80 p.p./nacht

 

De comfort- en gastenkamers komen dus iets duurder uit ( 5 euro per persoon per nacht, dus 20 euro in totaal) – daarom graag bij inschrijving ook duidelijk aangeven welke kamer u wenst! Ook hier geldt de regel dat, hoe sneller u inschrijft, hoe groter de kans dat het gekozen type kamer nog beschikbaar is.

 

Het menu bestaat uit streek- en seizoensgebonden gerechten, samengesteld door de chef. Indien er op dat vlak bijzondere wensen of allergieën zijn, graag deze bij bevestiging van de inschrijving ook al meegeven zodat wij het hotel tijdig kunnen inlichten.

 

Een verblijf voor 2 personen kost dus 447,20 EUR (2 x 220 + 7,2 EUR) in een standaardkamer en 467,20 EUR voor een comfort- of gastenkamer, dit inclusief 2 x ontbijt en viergangenmenu op vrijdag- en zaterdagavond, exclusief dranken.

 

Het hotel beschikt niet over een eigen parking, maar er is wel mogelijkheid om vlakbij te parkeren op de Grote Markt (tegen betaling). Op verzoek kunnen wij bij het hotel ook informatie opvragen over andere, (gratis) parkeergelegenheden (dan wel iets verder uit de buurt gelegen).

 

Deelname bevestig je door vóór woensdag 17 januari 2023 een e-mail te sturen naar Sabine (goossens.sabine@telenet.be), met duidelijke opgave van de kamerkeuze, in combinatie met het storten van het voorschot van 100 € / persoon op de rekening van “Run for Fun Zwalm” nr. BE66 9797 8914 7343.

 

Sportieve groeten,

 

 

 

PS: Namens het bestuur willen wij Annelies alvast hartelijk danken om gehoor te geven aan onze oproep en het organiseren van onze clubuitstap voor het komende jaar op zich te nemen.

 


Maak jouw eigen website met JouwWeb