Weekend "Run for fun"

 

 

Zoals reeds eerder aangekondigd wordt dit jaar door Linda een weekend uitgestippeld in Valkenburg. Dit is ingepland van vrijdag 7 t.e.m. zondag 9 oktober. We overnachten er in het Grand Hotel Monopole in Valkenburg

 

We hebben reeds een optie genomen op een 13-tal kamers maar dienen deze zo snel mogelijk definitief te bevestigen. We hanteren de volgorde van reserveringen/inschrijvingen op basis van de stortingsdatum van het voorschot. Snel beslissen, inschrijven en voorschot betalen heeft hier dus zijn voordelen 😉. Indien we snel een correct zicht hebben op het aantal nodige kamers, en we hebben kamers te weinig, kunnen we nog extra kamers proberen bij te reserveren.

 

De kostprijs voor een 2-persoonskamer bedraagt 100 € / nacht (ongeacht of deze door 1 of 2 personen wordt ingevuld) + 3 € / nacht / persoon toeristenbelasting. Dit inclusief het ontbijt.

We genieten er 2 dagen van een 4 gangenmenu en dit voor de prijs van 45 €/dag. Dranken worden in dit hotel afzonderlijk aangerekend.

Er is een mogelijkheid de wagen achter te laten op een afgesloten parking van het hotel aan 7,5 € / nacht.

Linda heeft de gewoonte hier ’s morgens vroeg (ca. 06u) te vertrekken om zo voor de drukte de ring rond Brussel voorbij te zijn. Als je door rijdt kom je omstreeks 08u aan. Er bestaat een mogelijkheid om de vrijdagmorgen dan ook een ontbijt te nuttigen in het hotel. Dit tegen de kostprijs van 15 €. Dit moet echter op voorhand gereserveerd worden, dus vermeld indien gewenst dit zeker bij jouw inschrijving. Linda zorgt ook voor een invulling van de dag voor deze vroege vogels…

Het hotel vraagt om eventuele bijzonderheden en/of diëten ruim voor aankomst door te geven. Kan je dit dan ook bij voorkeur reeds in je inschrijvingsmail meegeven? Dit vereenvoudigt onze administratie met het hotel.

 

Een verblijf kost ons voor 2 personen incl. parking excl. ontbijt op vrijdagmorgen 407 € (212 + 180 + 15). Dit inclusief 2 ontbijten, twee 4-gangenmenu, exclusief dranken.

 

Deelname bevestig je door vóór woensdag 15 juni per e-mail gericht aan Sabine (goossens.sabine@telenet.be)  te bevestigen in combinatie met het storten van het voorschot van 100 € / persoon op de rekening van “Run for Fun Zwalm” nr. BE66 9797 8914 7343.

Deze bevestigen wij op woensdag 15 juni aan het hotel.

 

 

PS: daar we reeds vooruitdenken zijn we steeds geïnteresseerd in tips van bestemmingen voor volgende jaren. Je kan deze gerust kwijt aan één van de bestuursleden. Deze tips mogen zelfs uitgewerkte voorstellen zijn 😉.