Nieuwsbericht

herstart van onze clubtrainingen vanaf woensdag 12 mei

woensdag, 12 mei 2021

Eindelijk staan er versoepelingen in het vooruitzicht die ons toelaten opnieuw min of meer als club te gaan functioneren. Hopelijk krijgen jullie allen snel de mogelijkheid om jullie, indien gewenst, te laten vaccineren. En hopelijk kunnen we vanaf heden vrij snel in onze oude gewoontes terugvallen. Alhoewel we vrezen dat dit misschien allemaal nog wel wat tijd zal vragen.

 

Daarom hebben we als bestuur besloten buiten de trainingen nog geen extra activiteiten te organiseren. Wel zullen we binnenkort data bekendmaken voor ons “weekendje weg”, het eindejaarsfeest en de nieuwjaarsreceptie, alles uiteraard nog met het korreltje zout van de huidige onzekerheid. Onze “kaas & wijnavond” en “Start to Run” hebben we alvast uitgesteld naar 2022.

 

Wat we wel al kunnen opstarten zijn onze trainingen. Deze zullen vanaf woensdag 12 mei opnieuw opstarten.

Trainen mogen we in groep van maximaal 25 personen. Daar we al opgesplitst zijn in wandelaars / lopers zal dit vermoedelijk geen probleem vormen. Indien nodig kunnen we een te grote groep nog opsplitsen.

Wel mogen we buiten de training maar met maximaal 10 personen samenscholen, dus hou hier voor en na de training zeker rekening mee.

Als het terras in ons clublokaal open is kunnen we tot ten laatste 22 uur nog iets nuttigen. Hou hier dan wel rekening mee dat we met maximum 4 mensen aan tafel mogen zitten en we moeten wachten op bediening, dus niet iets te drinken halen in het café.

 

Mogen we dan ook aan iedereen vragen om voor aanvang een mondmasker te dragen en dit eveneens te doen bij eventuele samenscholingen na de training. En rekening te houden met al deze beperkende maatregelen, zodat zowel onze club als ons clubhuis niet in moeilijkheden wordt gebracht. Waarvoor de oprechte dank van het voltallig bestuur.

 

Tot slot nog dit, omdat we dit jaar jullie niet hebben kunnen verwelkomen op de gewoonlijke nieuwjaarsreceptie enerzijds en als aanmoediging om na deze lange rustpauze opnieuw van start te gaan hebben we besloten een kleine attentie voor elk aanwezig lid te voorzien.

 

Tot hopelijk zeer snel