Nieuwsbericht

aangepaste Coronamaatregelen

woensdag, 29 juli 2020

Sportactiviteiten (trainingen) kunnen voorlopig blijven doorgaan met een beperking van maximaal 50  personen. Echter moeten we rekening houden met volgende richtlijnen:

  • We dienen aanwezigheidslijsten aan te leggen die 14 dagen dienen bijgehouden te worden, nadien worden deze vernietigd.
  • Het is ook verplicht een mondmasker bij te hebben (ook tijdens het joggen). Dit dient gebruikt te worden mocht je in drukke omgevingen komen, wat tijdens het volgen van onze parcours niet zal gebeuren.
  • Samenscholingen zijn beperkt tot maximaal 10 mensen, om deze reden zullen we het parcours niet langer op een bord publiceren. Indien je komt joggen/wandelen dien je op voorhand het parcours op onze website op te vragen.
  • Hou op het terrein van ons clublokaal rekening met de maatregelen opgelegd aan de horeca. Zorg dat je zeker in geen grote groepen samen staat en blijf zo veel mogelijk op de parking
  • Na het joggen kunnen we nog iets drinken, mits we rekening houden met de richtlijnen die gelden voor de horeca. Het aantal personen is beperkt tot maximum 10 aan één tafel. Het is echter niet duidelijk waaruit deze bubbel van 10 bestaan. Sommige bronnen tellen hier de leden van het gezin uitgebreid met maximum 5 andere personen (dus eigenlijk een maximum van 5). Wij stellen voor zeker de richtlijnen van de uitbaters op te volgen!

 

Het bestuur dringt aan dat alle richtlijnen (zowel tijdens het sporten als deze geldend voor de horeca) betreffende het verhinderen van de verdere verspreiding van dit virus correct worden opgevolgd en hoopt dat alle leden met hun familie en kennissen gezond mogen blijven.