Nieuwsbericht

Anulatie van onze 17de kaas en wijnavond vrijdag 16 okt

zaterdag, 27 juni 2020

Nu de Coronamaatregelen iets versoepeld zijn hebben we met het bestuur de koppen bij elkaar gestoken om de onmiddellijke toekomst te bespreken. Daar alles nog zeer onzeker blijft, en er geen directe aanleiding wordt gezien tot drastische wijzigingen hebben wij besloten om de eerder uitgestelde kaas- en wijnavond 2020 alsnog af te lassen. Wij zullen alle kaarten daarom terug betalen.  We hopen in het voorjaar 2021 wel een volgende editie te kunnen organiseren.

Om dit terugbetalen ordentelijk te laten verlopen stellen we voor dat ieder lid de kaarten opvraagt en terugbetaald aan degenen waaraan hij/zij kaarten verkocht. Bezorg deze kaarten dan bij één van de bestuursleden in een envelop waarop jouw naam en rekeningnummer vermeld staan. Wij zorgen ervoor dat het bedrag van deze kaarten dan zo spoedig mogelijk wordt terugbetaald.

Ben je geen lid en heb je toegangskaarten voor onze kaas- en wijnavond 2020 dan kan je deze terugbezorgen je aan het lid waarvan je deze kaarten aankocht. Je kan echter ook steeds bij één van de bestuursleden terecht met deze kaarten, zij kunnen je het verschuldigd bedrag dan terugbetalen.

Met dank voor het begrip en onze excuses voor de extra last die we jullie in deze zeer uitzonderlijk tijden bezorgen,

Namens het bestuur